متوجه شدم سند خودرو هم به نام ایشان نیست و قولنامه ای خریده است؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۳ #17373996

با سلام و احترام
من ____________کارمند وزارت بهداشت و درمان یک دستگاه خودرو ب mvm ۳۱۵ را ده شهریور سال ۹۷ از آقای ____________ ساکن رودهن بصورت قولنامه دستی ( ضمیمه ) خریدم و ثمن معامله را پرداخت کردم (با مستندات موجود) سه ماه بعد(۹/۹/۹۷) از جلو در به منزل اقوام توقیف و به پارکینگ انتقال پیدا کرد با کمک پلیس متوجه شدم خودرو مذکور از پنج ماه قبل از فروش ایشان به من قبل یعنی ( اردیبهشت ماه سال ۹۷) دستور توقیف داشته (دستور قضایی دادگاه محترم بم به علت عدم پرداخت بدهی به مدیران خودرو اینجانب بارها به آقای ________ مراجعه کردم و در نهایت مورد تعرض و ضرب و شتم قرار گرفتم و شکایت کردم (۱۰۱ کیفری رودهن) بعد از آن بار ها مورد تهدید و آبرو ریزی قرار گرفتم اظهار نامه ای در تاریخ سوم مرداد۹۸ جهت تنظیم سند و تعیین تکلیف خودرو فرستادم که همچنان بی جواب مانده است.با مراجعه به مدیران خودرو نیز متوجه شدم سند خودرو هم به نام ایشان نیست و از شخصی به نام _________________ قولنامه ای خریده است خودرویی که اجازه انتقال نداشته و ادم سابقه داری هم بوده که به جرم جعل امضا قاضی حل اختلاف و اسناد جعلی و حمل اسلحه چک بی محل و ... شش سال حبس بوده است بنده استدعای راهنمایی از جنابعالی را دارم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا و با سلام
اول باید موجبات توقیف خودروی مذکور برطرف شود. یعنی یا مالک خودرو (کسی که پلاک انتظامی به نام اوست و بابت شکایت یا دادخواست علیه این خودرو توقیف شده است) نسبت به جلب رضایت خواهان یا شاکی اقدام نماید که با توجه به عدم دسترسی شما به وی بعید است این اقدام انجام شود. یا باید مبلغ بدهی شخص را جنابعالی به عنوان ثالث پرداخت کرده و خودرو ترخیص شود و دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید. با توجه به اینکه دستور توقیف قبل از خرید شما بوده اعتراض ثالث اجرایی وارد نمی باشد