دریافت وام سیل‌زدگان، پرداخت به پیمانکار بنیاد مسکن و فراری شدن وی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۷ #17373415

سلام، رهبر عزیزمان به سیل زدگان وام دادند. من هم گرفتم و بنیاد مسکن یک نفر را معرفی کرد که پیمانکار ما هستند و قرارداد داریم. من گفتم ما خودمان می‌خواهیم بسازیم، با این نداریمان می‌خواهیم همین وام را تا آخر خونه پولش را برسانیم ولی بنیاد مسکن گفتند اگر ندهید به پیمانکار ما وامت را عودت می‌دهیم، به من قول سه ماه را دادند و گفتند در وقت مقرر کلید خانه را تحویل بگیر و اگر از آن وقت گذشت، به ازای هر روز جریمه داره، باید به شما بدهند. نزدیک برج ده بود شروع کردند و پول را بنیاد آزاد می‌کرد و آن پیمانکار می‌گرفت و تا نوروز فقط ستون خانه را برپا کردند و من قبلا آجر گرفته بودم، از آن آجر هم حدود هفت هزار آجر را هم برده بود. حالا نزدیک دو سال است نه پیمانکاری دیده میشه و همان وقت که به بنیاد مسکن مراجعه می‌کردم می‌گفتند فرار کرده، ما چکار کنیم؟ پیمانکاری که خودشان آوردند چطور نمی‌دانند کجاست؟ از کجا پیدا کردند که من را بدبخت کردند و رفتند؟ من الان چکار کنم دستم به هیچ جا بند نیست! لطفا جواب بدین، ممنون میشم.

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در این خصوص باید قرارداد شما مطالعه شود و ابعاد تخصصی آن بررسی شود.

سلام دیدگاه قانونی نسبت به حل این مساله بستگی به بررسی همه جوانب و مدارک دارد و پاسخ شما بدون بررسی همه جانبه امکان پذیر نیست .

با درود ، بنابه اظهارات شما و شرایط مذکور ، بهتران است مفاد قرارداد تون دقیق بررسی شود تا طبق شرایط قرارداد تون با پیمانکار عمل شود مثلا دادخواست الزام به ایفای تعهد بر علیه پیمانکار و بنیاد مسکن محل داده شود . یا اگر پیمانکار با بنیاد مسکن قرارداد بسته و بنیاد مسکن متعهد شده ، اینهم فرض دیگری هست. به هر حال با برقراری مشاوره تلفنی با سایت ما با ما بیشتر مشورت کنید تا راهکار مناسب و قانونی ارایه گردد

با سلام
طبق فرمایش شما اگر قراردادی بر این عنوان تنظیم شده است میتواند الزام پیمانکار را به ایفای تعهد و همچنین پرداخت وجه التزام را از دادگاه تقاضا نمایید

با سلام
در مورد بازپرداخت وام بایستی مفاد قرارداد با بنیاد مسکن بررسی شود که آیا در چنین شرایطی در مورد بدهی وام گیرنده مساعدتی می شود یا خیر. نسبت به پیمانکار نیز شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی مطرح کنید ولی با توجه به متواری شدن متعهد، بعید است ثمره عملی داشته باشد.

با سلام اگر شرط وام دادن و بازپرداخت آن استفاده از پیمانکار معرفی شده توسط بنیاد مسکن و تکمیل کار توسط وی باشد بنابراین به دلیل انجام نشدن کار به بنیاد مسکن مراجعه و درباره نحوه تسویه وام مذاکره کنید.

بادرود
برای اظهار نظر بهتر باید مدارک بررسی شود