شوهرم بخاطر جلسه نفقه و مهریه از کارش استعفا داد اومد بیرون؛ کارشناس نفقه چقدر واسش تعیین میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۴ #17366664

باسلام
زوجه هستم دادخواست طلاق دادم حق طلاق داشتم. ۶ ماه هست جدا زندگی میکنیم و فرزند پسر ۴ ساله پسش من هستش . دادخواست نفقه فرزند دادم شوهرم بخاطر جلسه نفقه و مهریه از کارش استعفا داد اومد بیرون. الان کارشناس خواستیم واس نفقه . چقدر واسش تعیین میشه؟ با توجه به اینک الکی از کارش خارج شده و ۲۴ سالش هم بیشتر نیست و کارشناسی حسابداری داره

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، مبلغ مشخصی وجود ندارد و با توجه به شان خانوادگی و‌ وضعیت مالی طرفین متفاوت است.

درود
نگران نباشید چندان تاثیری ندارد معمولا طبق عرف محل به محل دیگر متفاوت است.

موضوع قطع رابطه کاری به صورت خود خواسته قابل اثبات نیست و حتی در صورت اثبات هم تاثیری در میزان نفقه فرزند ندارد . نفقه بر اساس تشخیص کارشناس رسمی تعیین شده و شاغل یا بیکار بودن پدر تاثیر زیادی در آن ندارد .

کارشناس تعیین نفقه در دادگاه با توجه به سن ، وضعیت و جایگاه خانوادگی و اجتماعی و همچنین نیازهای زن ،شغل و وضعیت مالی مرد اقدام به محاسبه نفقه زن نموده و دادگاه با توجه به نظریه کارشناس میزان نفقه زن را تعیین می کند و حکم به پرداخت آن می دهد .

سلام. در پرونده نفقه فقط میزان درآمد زوج بررسی نمیشود بلکه مهمتر از آن میزان هزینه های شما و فرزند مشترکتان است که توسط کارشناس مورد بررسی قرار میگیرد و این هزینه ها نسبت به هر شخص میتواند متفاوت باشد

سلام کارشناس معمولا بر مبنای وضعیت زندگی و محل زندگی زوجین و شغل و وضعیت خانوادگی میزان نفقه را تعیین می کند.