چگونه عسر و حرج خودم را اثبات کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۰ #17358765

باسلام واحترام
زوج اقدام به ضرب و جرح زوجه نموده و در دو پرونده محکومیت دارد قاضی روی پرونده حضانت درخواست مراجعه زوج به روانپزشک نموده و مواجهه حضوری انجام گرفت و جواب پزشکی قانونی اومده که ادامه زندگی مشکلات جدی دارد و دو اختلال درجه B تشخیص داده والان قاضی به من میگه برو زندگی کن درمان میشه و روی پرونده ضرب و جرح و کیفری بگذر. حتی قاضی کیفری تحت فشار گذاشته من چگونه اعتماد کنم و عسر حرج خودم را اثبات کنم
خواهش میکنم کمک کنید راهنمایی کنید زوج خیلی بانفوذ هست.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال تکراریست!!!میتوانید ب زندگی ادامه داده و یا در جهت طلاق اقدام کنید....قاضی صرفا پیشنهاد مدارا و ادامه زندگی داده با توجه ب شرایط زندگی شما و کسی نمی تواند شما را ملزم ب ادامه زندگی کند

درود بر شما، سوال تکراریست، قاضی صرفا پیشنهاد صلح و سازش می‌دهد، شما میتوانید شکایت خود را ادامه دهید تا منتهی به صدور حکم شود.

با سلام
شما باید تا زمان صدور حکم قطعی صادر نمایید و در ضمن قاضی نمیتواند شمارا اجبار به زندگی نماید

در این خصوص تصمیم گیری با شما بوده می توانید موضوع دعوا را ادامه داده و قاضی نمی تواند شما را به زندگی کردن اجبار نماید

با سلام و ادب
پرونده را ادامه دهید و قاضی به اجبار نمی تواند شما را مجبور به زندگی کردن کند.

شکایت خود را پیگیری کنید .....

درود
سوال تکراری است و پاسخ داده نمی شود.