اگر خود اینجانب در دادگاه حاضر نشوم عواقبی برای خودم که شاکی هستم دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۴ #17282253

من از یک فرد کلاهبرداری شکایت کرده ام یک سال پیش و در حال حاضر به علت دور بودن از دادگاه امکان رفتن به شورای حل اختلاف را ندارم.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
برای شما مشکلی ندارد
برای متشاکی قرار منع تعقیب صادر میشود

با سلام
مجازات جرم کلاهبرداری جنبه عمومی دارد،دادگاه بدون حضور شما هم میتوانید اعمال مجازات نماید،ولی اگر بدون دلیل شکایت کرده باشید طرف مقابل علیه شما میتواند شکایت اعاده حیثیت مطرح نماید.

خیر . مراتب حضور شما یک نوبت ابلاغ شده و در صورت عدم حضور قرار منع تعقیب در خصوص شکایت صادر میگردد .