آیا اعتراض من رو قبول میکنن و به من فرصت میدن تا دوباره شاهد ببرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۶ #17272583

من از کسی بابت فحاشی شکایت کردم ولی چون شاهدایی که دیده بودن میترسیدن بیان دادگاه مجبور شدم دو نفری که چیزی ندیده بودن ببرم دادگاه تا شهادت بدن ولی قاضی متوجه شهادت دروغشون شد الان من اعتراض کردم و تقاضا کردم که به من فرصت دوباره بدن تا شاهد ببرم الان میخوام بدونم آیا اعتراض من رو قبول میکنن و به من فرصت میدن تا دوباره شاهد ببرم یا همون یه بار میتونستم ببرم در ضمن پروندم در بازپرسی هست

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ممکن است معرفی شهود دروغین را به منزله ی عدم وجود شهود واقعی قلمداد کنند، ولی اگر بتوانید این موضوع را توجیه و به قضات تجدیدنظر تفهیم کنید احتمال نقض دادنامه بدوی و صدور حکم به نفع شما هست.
وکیل بگیرید.

با سلام
بستگی به حکم صادره از دادگاه بدوی دارد
اگر در حکم به تلقینی بودن شهود اشاره شده باشد تغییر این حکم در تجدید نظر بسیار سخت و بعید است
مگر اینکه مدارک و ادله شما که ضمیمه لایحه تقدیمی میباشد محمکه پسند و مستدل باشد

سلام، در مرحله تجدیدنظر صرفا ارائه دلایل جدید که در مرحله بدوی ارائه نشده است امکان دارد.