نقض رای طلاق در دیوان به استناد ماده ۳۷۱ و نظر اکثریت

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۰۷ #17245529

با سلام خدمت وکلا، رای طلاق من (زوجه) در دادگاه بدوی و تجدیدنظر تایید شد ولی متاسفانه در دیوان نقض شد، در رای نوشته رای اقلیت که رئیس شعبه بوده ابرام کرده، ولی نظر اکثریت رو نقض کرده. این چطور است؟ رای برمیگرده تجدیدنظر؟ به استناد بند ۲ ماده ۳۷۱ نقض شده،
لطفا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی طلاق
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اصولا در شعبه هم عرض بررسی می‌شود

طلاق از مواردی است که فرجام‌خواهی آن در دیوان عالی کشور به صورت شکلی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد لذا در صورت نقض مطابق بخش فرجام‌خواهی کتاب آیین دادرسی مدنی عمل می‌شود و پرونده عودت به شعبه بدوی می‌گردد بهتر است در این خصوص جهت مشاوره تخصصی از طریق بنیاد وکلا تماس بگیرید

درود پرونده شما به شعبه هم عرض جهت رسیدگی ارجاع خواهدشد

نظراکثریت ملاک است و پرونده شما به شعبه هم عرض ارجاع خواهد شد.

باسلام؛
مجددا می بایست پرونده شما مورد رسیدگی قرار گیرد.

به شعبه هم عرض ارسال میشود

درود.پرونده برای رسیدگی به شعبه هم عرض ارسال خواهد شد.