چگونگی رفع شکایت همسر سابقم از پلاک ماشین را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #17236282

سلام
سه سال پیش خانومم از پلاک من شکایت کرده و الان یک سالی هست که کلا قانونی طلاق گرفتیم. الان ماشینم رو فروختم خریدار نمیتونه تعویض پلاک کنه. لطفا کمکم کنید تا مشکلم حل بشه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موضوع شکایت چه بوده است ؟
آیا در طی این سه سال روال رسیدگی پرونده به اتمام نرسیده ؟
اگر به اتمام رسیده باشد میتوانید طبق حکم قطعی اقدام به رفع توقیفی نمایید
در غیر اینصورت بایستی رضایت همسر تان را جلب تا رفع اثر گردد .

سلام شما ابتدا ببنید کدوم دادگاه نسبت به توقیف اقدام کرده و اگر این توقیف بابت مطالبات مالی از شما نباشه میتوانید در خواست رفع توقیف نمایید