بدلیل شکایت فروشنده بابت فروش با قیمت کم ماشین؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۰ #17218815

سلام. بنده ماشینی رو ۲ هفته پیش از شخصی خریدم به قیمت ۱۶۰ میلیون تومان. که موقع تنظیم وکالت نامه برای تعویض پلاک و سند، گفت ماشین به نام کس دیگه ای هست. اول ادعا میکرد که مادرشه، ولی بعد گفت کس دیگه ایه که ماشین رو ازش خریده. بعد گفت من ماشین رو ۱۴۰ از اونها خریدم و باید ۱۴۰ بدی به اون ها و ۲۰ تومن به خودم. (با توجه به افزایش روزانه قیمت ماشین، منطقی بود!)
و صاحب اصلی ماشین هم از این ۲۰ میلیون خبر نداشت. و وقتی اومده بود کمی ناراحت بود و به من میگفت خیلی ماشین رو مفت خریدین.
یک هفته بعد از تعویض پلاک و سند زدن، صاحب ماشین ادعا میکنه که ماشین رو خیلی ارزون فروخته و از ما درخواست پول بیشتری داشت. که به ما دسترسی نداست و مثل اینکه رفته شکواییه بنویسه که فکر کنم ماشین رو پس بگیره.
در این مدت هم کسی که ماشین رو به ما داده، با من در ارتباط بوده و درخواست میکرده از اون ۲۰ میلیون چیزی نگم.
آیا میتونه کاری کنه؟؟ مثلا اضافه تر پولی بگیره یا ماشین رو پس بگیره؟
چون من برای ماشین هم تا الان حدود ۶-۷ میلیون خرج کردم.
تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر ماشین متعلق به غیر را بشما فروخته باشه جرم می باشد و تحت عنوان فروش مال غیر تحت تعقیب قرار می گیره

با سلام
درصورتی که اسقاط کلیه خیارات ازجمله خیار غبن در مبایعه نامه قید گردیده خیر امکان فسخ ومتصور نیست .

اگر خیار غبن پیش بینی نشده باشد فروشنده می تواند اعمال فسخ کند.

سلام
برای پاسخ دقیق بهتر است مبایعه نامه ملاحظه شود. اما معمولا در مبایعه نامه ها و نیز در اسناد نقل و انتقال، اسقاط کافه خیارات از جمله خیار غبن درج می شود که به معنای آن است که فروشنده نمی تواند بعد از معامله ادعا کند که به قیمت پایین فروخته و لذا نمی تواند بر این اساس معامله را فسخ نماید.

سلام و عرض ادب.باید مدارک شما بررسی شود و نیز مفاد قراردادتون.و اگر وکالتنامه ای از فروشنده داشته موارد وکالت باید بررسی گردد که در صورت تفویض اختیار و نیز قیمت ماشین نسبت به آن روز و نداشتن تفاوت فاحش میتوان دفاع نمود