آیا وکیل وظیفه گرفتن استشهادیه محلی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۵ #17213974

سلام
مگر اینطور نیست که وکیل همه کارها رو انجام بده مثل راه حل های مناسب وقتی مشکلی عنوان میشه، و حتی گرفتن استشهادیه محلی؟ من خودم چرا باید بدم با کاغذ و قلم و خواهش کنم برای ترک انفاق و نفقه ندادن شوهرم امضا جمع کنم، وقتی وکیل میتونه برام این کارو کنه و اهالی هم مطمئن برای اینکه حضورشان بعد لازم هست یا نه، تا شهادت بدن، مردم اونقدر مشکلات دارند که سعی میکنن وجدانشون رو فقط زبانن ناراحت نشون بدن تا روی کاغذ.
آیا حضور وکیل بهتر نیست؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاروکیل دفاع و احقاق حق هست .
در تنظیم‌متن استشهادیه وکیل می تواند کمک کند

سلام وظیفه وکیل فقط دفاع در جلسات دادگاه و دادسرا و دیگر مراجع قضایی و شبه قضایی است ، اخذ امضاو استشهادیه و از این قبیل موارد خارج از وظایف وکیل است .

با سلام
ارائه مدارک و مستندات بر عهده شماست وکیل نیز با توجه به دلایل و مدارک دنبال راه حل قانونی میگردد
هرکس مدعی است باید دلیل بیاورد

بسمه تعالی : خیر استشهادیه جمع کردن کار وکلای محترم نیست . کار این بزرگواران بقول خودتان پیدا کردن راههای قانونی و کمک به قضات محترم برای کشف واقعیت ها ..و رسیدن به هدفی که حقوق افراد صاحب حق دارند لذا هر چی مدرک از شما بخواهند شما باید تقدیمشان کنید.. با احترام ..چون مهمترین کار وکلای بزرگوار درست و منطقی و بدون عصبانیت دفاع کردن در محضر دادگاه است ولا غیر ..

دوست عزیز وکالت یک قراردادی طرفینی است و مفاد آن را تنها طرفین معین می کنند و اینکه آیا وکیل شما ملزم به انجام این کار هست یا نه تنها به مفاد قرارداد وکالت شما بستگی دارد که آیا در آن همچین امری به عهده ی وکیل گذاشته شده است یا خیر