می خواستم بدونم میشه این اموال رو برگردوند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۳ #17187484

با سلام
پدرم به خاطر اینکه من رو از ارث محروم کنه اموالش رو بخشیده به مادرش و برادراش و خواهراش و اونا با اون ملک ها وام گرفتن
پدرم زنده است
من تک فرزندم
تشکر از اینکه راهنمایی می فرمایید

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اموالی که در زمان حیات منتقل می شوند مشمول ارث نبوده و قابل اعاده نیستند

نحوه بخشش چطوری بوده است اگر انتقال بوده نمی توانید ادعایی نمایید

سلام، ایشان در زمان حیات اختیار کامل نسبت به اموال خویش داشته. و تا زمانی که در قید حیات هستند بحث ارث مطرح نیست ولی امکان محروم کردن شما را از ارث ندارند، پس از فوت از اموالشان اگر چیزی باقی مانده باشد ارث خواهید برد.

درود بر شما، با توجه به فرض سوال، شما نمی‌توانید اقدامی کنید.

بله در زمان حیات می تواند اموالش را به هر کسی که تمایل دارد انتقال دارد ولی هیچ کس نمی تواند فرزندش را از ارث محروم نماید.

سلام.
چون ایشون حق هرگونه دخل و تصرف در اموالش رو داره درنتیجه کسی امکان جلوگیری ویا ممانعت از انتقال اموالش رو نداره حتی قانون

هرکسی در زمان حیاتش اختیار کامل نسبت به اموالش داره البته کسی رو نمیشه از ارث محروم کرد اما در هرحال در زمان حیات هر نوع اقدام حقوقی میشه انجام داد