برای جلوگیری از رایزنی فروشنده و دادگاه چی کار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۵ #17172761

با سلام بنده اپارتمان د ۱۶.۲.۹۸ خریداری کردم مبلغ یک میلیارد پانصد هنگام تنظیم مبایعنامه دادم ۲۵۰ میلیون ۱.۳.۹۸ هنگام تحویل ملک دادم همگی نقد شده در مبایعنامه ذکر شده هر کدام از چک ها برگشت شود مبایعنامه فسخ است یک چک ۱۷۵ م نزد بنگاه گذاشتم بابت محضر و همزمان تنظیم سند چون متراژ معلوم نبود و حدود ۲۰۰ متر قید شده در تاریخ ۱۵.۴ .۹۸ قرار محضر بود که سند اماده نبود در برج ۱۰ اظهارنامه ارسال کردم که لطفا حالا اماده شده اقدام کنید که فروشنده گفت باید وجه تراس پرداخت کنید در صورتی که ما قرار گذاشتیم در قولنامه بدون احتساب تراس حالا به جای ۹۶ م ۱۸۴ م طلب کار میدونه خودشو و رفته از بنگاه شکایت کرده و چک ۱۷۵ م گرفته برگشت زده و تقاضای فسخ کرده دادگاه اصلا از بنده دعوت نکرده مشکل چیه منم خبردار نبودم حال من دادخواست دادم حالا برای جلوگیری از رایزنی فروشنده و دادگاه چی کار کنم؟ و ایا امکان فسخ داره در صورتیکه من در اولین اظهارنامه اعلام پرداخت دارم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- در صورتیکه علیه شما دعوایی مطرح شده باشد الزاما باید به شما ابلاغ شود . اگر در سامانه ثنا ثبت نام نکرده اید حتما در اولین فرصت اقدام نمایید .
- در صورتیکه موضوع اختلاف متراژ در بیعنامه ذکر شده باشد باید مطابق روند مذکور اقدام شود و نمیتوان به بهانه اختلاف حساب درخواست فسخ نمود .
- در صورت دفاع مناسب مطمئن باشید که مشکلی برای بیع شما به وجود نمی آید .

با توجه به سوال که فرموده اید متراژ معلوم نبود شما آپارتمانی را پیش خرید کرده اید اولا در اینگونه موارد باید قرارداد پیش خرید بصورت سند رسمی و در دفاتر اسناد رسمی باشد و اگر در دفتر املاک مقدمات کار فراهم شد بنگاهی محترم باید طرفین را به دفاتر اسناد رسمی هدایت کند والا مرتکب تخلف شده و از این باب سازنده شکایت کرده همچانکه خود او نیز مرتکب تخلف شده و شما هم می توانید شکایت بکنید ثانیا اگر در متراژ آپارتمان پیش خریدار شده اضافه بنا یا کسری بنا باشد با توجه به موارد قانونی حق فسخ برای پیش خریدار بوجود می آید ثالثا اگر زمانی برای تحویل در قرارداد شرط شود باید در آن روز به خصوص به دفتر اسناد رسمی که ذکر شده رجوع و گواهی عدم حضور دریافت کرد و به ازای هر روز تاخیر خسارت تعلق می گیرد رابعا اگر چک شما در دست بنگاه املاک امانت بوده و بدون اجازه شما به پیش خریدار داده باشد مرتکب خیانت در امانت شده البته همه اینها در حد اطلاعاتی است که از سوال شما فهمیده اما جواب درست مستلزم دیدن قرارداد و گفتگوی حضوری می باشد
موفق باشید