ما در این شرایط مجرم شناخته میشویم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۶ #17154133

سلام ، وقت بخیر ، ساختمان ما یک پارکینگ توافقی به یکی از مالکین داده بودیم که با هماهنگی ما جای پارک بزارد و ماشین ۴ سیلندر کوچک ، این مالک از این تعهد در قرارداد پیروی نکرده و در جای پارک مشخصی که خودش دلش میخواهد و خودرو بزرگ میگذاشت ، ما نیز ممانعت کردیم و قفل زدیم نگذاشتیم در پارکینگ بگذارند ، ما در این شرایط مجرم شناخته میشویم ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون واگذاری پارکینگ توافقی و مشروط به شرطی بوده است و ایشان از شرط تخطی نموده اند مشکلی نیست

با سلام
با توجه به اینکه پارکینگ متعلق به شخص مورد نظر نبوده و به صرف اذن یا اجازه مالکین دیگر بوده است می توانید از اذن و اجازه خود رجوع نمایید و مانع پارک کردن ایشان شودید که در این صورت مرتکب جرمی نشده اید مگر اینکه به صورت مکتوب قراردادی در این خصوص با ایشان تنظیم کرده باشید.

با سلام ووقت بخیر
پارکینگ جز مشاعات می باشد و اگر شخصی بارکینگ ندارد و حسب توافقی قسمتی از بارکینگ به ایشون داده شده است باید طبق توافق عمل شود درغیر اینصورت نمیتواند ازقسمتی دیگر استفاده کند