پزشکی قانونی صدمات بدنی منو با وجود تایید متخصصان مشاور معتمد در کمیسیون رد کردند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۰ #17151555

باسلام
بنده طی حادثه تصادف ضمن برخورد به گاردریل به دره سقوط کردم در این حادثه از ناحیه بیضه ها دچار صدمه شدم افسر تصادفات در تاریکی شب کروکی رو تنظیم و منو مقصر اعلام کرد، بعد از اینکا از بیمارستان ترخیص شدم به محل حادثه رفتم و مطمئن بودم مقصر نیستم شکایت کردم وشش ماه تلاش کردم تا رای ۵۰_۵۰ بین منو راهداری اثبات شد،اما این بار پزشکی قانونی صدمات بدنی منو با وجود تایید متخصصان مشاور معتمد در کمسیون رد کردند، الان هم دچار آتروفی بیضه چپ دراثر پیچ خوردگی شدم،هم تورم بیضه راست ،هم دچار ناتوانی جنسی شدم دوتا بچه دارم ۴۲ سالمه، آخر سر هم بازپرس قرار جلب به دادرسی صادر کرده وافسر کارشناس رو هم منع تعقیب زده،درخواستم اینه من چطور میتونم حقمو بگیرم

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود .بااظهار تاسف ازاتفاق افتاده .باوجود اینکه جلب به دادرسی صادر شده شما نمیتونید اعتراض کنید زمان ازدست دادید

اگر قرار جلب به دادرسی صادر شده احتمالا فرصت اعتراض به نظریه کمسیون پزشکی قانونی سپری شده و مقصر حادثه مشخص شده است

درود بر شما، به هرحال میتوانستید در مهلت مقرر به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید، متاسفانه بعد از صدور جلب به دادرسی در این خصوص نمیتوان اقدامی کرد.

فقط می توانید به رای پزشگی قانونی اعتراض بدین

سلام، امکان اعتراض به نظریه پزشکی قانونی وجود دارد

درود
به رای کمیسیون اعتراض و از یک وکیل کمک بگیرید

سلام
تنها کار شما اقدام به اعتراض نسبت به رای کمیسیون و پیگیری موضوع می بلشد . موفق باشید .