هزینه خرید انشعاب جدید بر عهده چه کسی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۷۸ #17126

با عرض سلام
ملکی که ما خریداری کرده ایم در سند آن وجود آب و برق و گاز ذکر گردیده است . اکنون پس از چند سال از خرید ساختمان متوجه شده ایم که واحد خریداری شده فاقد انشعاب آب می باشد و مالک قبلی آن نیز از پرداخت هزینه خرید انشعاب جدید خودداری می کند و معتقد بر این است که به دلیل آن که این واحد انشعابی نداشته بایستی ما هزینه را پرداخت نماییم . اکنون به دلیل الزام به خرید انشعاب جدید هزینه می بایست پرداخت گردد ، آیا می توان از طریق قانونی مالک قبلی را به پرداخت این هزینه ملزم کرد ؟ چگونه ؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتوانید ایشان را ملزم به پرداخت حق انشعاب کنید و شما خودتان باید هزینه های انشعاب آب را بپردازید.