با قرار رد دعوا می‌بایست دادخواست جدید ثبت نمایم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۲۱۶ #17076004

با درود و احترام
بنده برای وصول خسارات ناشی از تصادف و افت قیمت خودرو از مالک خودروی مقصر شکایت نمودم و مالک خودرو را، خوانده قرار دادم،
با عنایت به اینکه همسر نامبرده در زمان حادثه، راننده بوده است قاضی محترم قرار رد دعوا با استناد به بند ۴ ماده ۸۴ و ماده ۸۹ آیین دادرسی مدنی، صادر نموده است.
آیا در تجدید نظر میتوانم اقدامی انجام دهم؟
هزینه های دادرسی بابت دادخواست قبلی که رد دعوا شده است آیا قابل وصول یا برگشت میباشد؟
ممنونم از لطف شما بابت راهنمایی

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، هزینه دادخواست قبلی قابل وصول نیست و باید دادخواست جدیدی طرح نمایید.

سلام
خیر تجدیدنظر خواهی نکنید.دادخواست مجدد وصحیح طرح بفرمایید

هزینه ها قابل برگشت نیست وشما باید مجددا دادخواست جدید مطرح نمایید

با درود هزینه دادرسی دادخواست قبلی قابل مطالبه نیست، و مجدد باید دعوا را به نحو صحیح طرح کرد.

سلام خیر هزینه دادرسی قبلی قابل برگشت نیست و باید دادخواست جدید مطرح نمایید.

سلام شما مجددا باید دادخواست جدیدی ثبت نمایید و هزینه های دادخواست رد شده به شما داده نمی شود

باید مجدد دادخواست بدهید ،این بار بهذنحو صحیح و به طرفیت هردو. هزینه دادرسی پرداخت شده نیز قابل وصول نمی باشد