دفتردار شروط وکالت را در نظر می گیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۹ #17002366

سلام
میخوام وکالتی رسمی به پیمانکار بدم که بعد از اینکه پروژه به مرحله ی سفتکاری رسید بتونه واحد های پروژه رو پیش فروش بکنه میخواستم بدونم میشه چنین شرطی در وکالت رسمی در دفترخانه گنجاند؟وقتی پیمانکار به همراه وکالت نامه رسمی به دفترخانه مراجعه میکنه که پیش فروش رو انجام بده دفتردار چک و بررسی میکنه که پروژه به مرحله ی سفتکاری رسیده است یا نه و اینکه شرط لازم برای استفاده از وکالت محقق شده؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مجدد مبایعه نامه تخصصی تنظیم کنید

دفتردارجلسه دادگاه نیست که بررسی کندمیتوانیدضمن وکالت مبایعنامه فروش تنظیم کنید

با احترام چنین امری ممکن نیست قرارداد تخصصی تنظیم کنید

سلام دوست عزیز دفتر دار چنین کاری انجام نمیده توصیه من نوعی اینه ک قرارداد تنظیم بشه

سلام خیر چنین بررسی از سمت دفتردار صورت نخواهد پذیرفت یا پس از مرحله سفت کاری وکالت دهید یا طی قرارداد جداگانه ای و به صورت تخصصی و با اعمال ضمانت اجرایی وکالت بدهید

باسلام واحترام خیر دفتردار چنین کاری راانجام نمیدهد توصیه میگردد قرارداد با ضمانت اجرایی مناسب تنظیم گردد

خیر سردفتر چنین صلاحیتی ندارد میتوانید برای اطمینان بعد از مرحله سفتکاری وکالت در فروش به ایشان بدهید.