بعداز15 سال خریدار به دلیل اینکه ملکی که به وی فروخته شده کمتر ازمتراژ واقعی بوده است شکایت کرده است و ورثه هم پاسخگو نیستند تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۶۲ #16994332

سلام قسمتی از ملکی را به صورت مشاع خریداری کرده و فروخته ام بعد از 15 سال مشخص شده که متراژ کمتری دارد و سند هم که به صورت حبه بوده متراژ خیلی کمتری دارد.خریدار از من شکایت دارد..فروشنده هم 10 سال پیش فوت کرده و ورثه که قول نامه را به عنوان شاهد امضا کرده و سند سزده اند پاسخ گو نمی باشند.تکلیف اینجانب چیست
لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به طرف ورثه طرح دعوی نمایید .

درصورت تحقق شرایط خریدار حق فسخ دارد

با سلام عطف به پاسخ همکار محترم سرکار خانم احمدی مستند به ماده ۳۵۵ اگر در مبایعه نامه از قرار هر متر مربع مبلغی تعیین شده باشد کم یا زیاده ان از سوی طرفین قابل مطالبه است. یا میشود معامله را فسخ نمود.

با سلام ووقت بخیر
ماده 355 – اگر ملکی به شرط داشتن مساحت معین فروخته شده باشد و بعد معلوم شود که کمتر از آن مقدار است و مشتری حق فسخ معامله را‌خواهد داشت و اگر معلوم شود که بیشتر است بایع می‌تواند آن را فسخ کند مگر این که در هر دو صورت طرفین به محاسبه زیاده با نقیصه تراضی‌نمایند.بهرحال باید وراث پاسخگو باشند و عدم پاسخگوییشون رو به دادگاه اعلام کنید .