آیا بدون مدرک مالکیت میتوان ادعای مالکیت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۸۰ #16991942

باغی خریداری نموده ام برادر فروشنده ادعای مالک بودن را دارد در حالی که سند باغ دیگری به دادگاه اراعه کرده ولی دادگاه بدون اراعه سند باغ مورد معامله این فرد را به عنوان مالک قبول کرده دلیلش چیست؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
قطعا باید موضوع و مدارک شما بررسی شود بدون بررسی قابل ارائه در موضوع نظر نیست و دادگاه نیز قطعا با دلیل و مدرک مثبته اقدام به صدور رای نموده است.
با ثبت درخواست ارزیابی پاسخ کامل دریافت نمایید .موفق باشید

بدون اطلاع از جزئیات پرونده نمیتوان پاسخ دقیقی به این سئوال داد ولی حتما مدرکی برای مالکیت ارائه شده است . اگر مدعی هستید که مدرک ارائه شده متعلق به زمین دیگری است میتوانید درخواست تجدیدنظرخواهی نمائید .

با سلام
آیا شما توانستید که عدم انتساب سند ارائه شده به ملک که باغ میباشد را اثبات کنید و اگر غیر از این است میتوانید تقاضای کارشناسی جهت اصالت سند ارائه شده بعنوان دلیل مالکیت شخص مدعی از طریق دادگاه محترم نمایید در این مورد نیازمند اخذ مشاوره حقوقی میباشید