بخشی از قولنامه رو دستکاری کرده باعث ابطال کل قولنامه می شود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۳ #16981561

با سلام
بنده سه سال پیش یک باغ به متراژ ۱۰۰۰ متر در لواسانات تهران رو به صورت قولنامه فروخته بودم و فقط یک نسخه اصلی هم نوشته بودیم و حالا طرف مقابل اومده ابعاد باغو با یک خط دیگه تغییر داده که به زمین شخصی خودم تجاوز میکنه و حالا از بنده شکایت کرده با خواسته رفع مزاحمت با پرداخت هزینه دادرسی. حالا
۱- اینکه بخشی از قولنامه رو دستکاری کرده و اصل قولنامه رو ارائه نمیده و میگوید گمش کردم، باعث ابطال کل قولنامه می شود؟
۲- توی خواستش فقط گفته رفع مزاحمت، مگه نباید قبلش درخواست اثبات مورد قولنامه را بدهد؟ اینکه فقط رفع مزاحمت قابلیت استماع دارد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر دستکاری بخشی از قولنامه موجب ابطال آن نیست لذا به عنوان جرم جعل می توانید شکایت کنید

می‌توان جعل مطرح کرد، و دستکاری ایشان وصف کیفری دارد و باعث ابطال قولنامه نمی‌گردد

با سلام
دستکاری قسمتی ازقولنامه باعث ابطال کل آن نمی شود .
می توانید شکایت جعل قولنامه دهید .
دادخواست رفع مزاحمت هم قابلیت استماع دارد.

دستکاری بخشی از قولنامه کل ان را باطل نمی کند شما می توانید به دلیل جعل شکایت بفرمایید و دعوی مزاحمت نیز مسموع می باشد

اولا خواهان به درخواست شما و همچنین برای اثبات ادعای خود باید،نسخه اصلی مبایعه نامه را ارائه کند و شما می توانید ادعای جعل نمایید. اگر جعلیت مبایعه نامه ثابت شود،دعوای خواهان رد می شود
در ثانی دعوای رفع مزاحمت ،فرع بر اثبات مالکیت است.

درود بر شما، بایستی نسبت به جعل دادخواستی تنظیم کنید، ضمنا دستکاری بخشی از قولنامه، سبب ابطال تمام آن نخواهد شد.

باسلام
دعوای رفع مزاحمت از متصرف نیز قابل استماع می باشد .
نسبت به قولنامه در اولین جلسه ادعای جعل نمایید.
جعل قسمتی از قولنامه باعث ابطال کل آن نمی شود.