اونها با اون سفته میتونن چیکار کنند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۱۳ #16971734

من برای یک کار اینترنتی یک سفته ۱۰ میلیون تومنی برای تضمین کار دادم و براشون پست کردم
بعد از چند روز برای اون کار پشیمون شدم و بهشون اطلاع دادم
من خیلی استرس دارم
اگ میشه هر چه سریعتر پاسخ بدید

مشاوره حقوقی سفته
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات قضایی بروید و بهشون اظهارنامه رسمی بدهید مبنی بر استرداد سفته ها و بهشون مهلت استرداد بدهید اگر مسترد نکردند ظرف یک هفته دادخواست حقوقی استرداد بدهید

سلام
چنانچه قراردادی فیمابین شما ایجاد شده باشد و نقض قرارداد کنید میتوانند از سفته شما استفاده کنند ،در غیر اینصورت میتوانید از طریق اظهارنامه نسبت به استرداد آن اقدام کنید

سلام
بهتر است ابتدا حضورا مراجعه و تقاضای استرداد سفته کنید اگر ندادند دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

سلام . اظهارنامه ارسال کنید و دادخواست استرداد سفته به دفتر خدمات قضایی تقدیم کنید

سلام برای شخص مورد نظر که سفته فرستادید با قید شماره سفته اظهار نامه بفرستیدودرخواست کنید سفته را به شما برگردانداگه سفته را در مهلت عودت نداد میتوانید طرح دعوی استرداد لاشه سفته را بنمایید

ابتدا یک اظهارنامه کبنی بر استرداد ارسال نمایید

سلام و درود، با ‌توجه به تفاهم و‌ قرارداد استخدامی اگر چه به طور اینترنتی، شما متعهد به مفاد قرارداد هستید و این سفته جهت حسن انجام کار خواهد بود؛ البته وجه آن صرفا در صورت اثبات ضرر قابل مطالبه می باشد؛ آرزوی بهروزی