آیا خسارت(دیه) من به صورت کامل پرداخت میشود و یا نصف آن پرداخت میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۲ #16895755

با تشکر از پاسخ به سوال قبلی

من در حال رانندگی بودم که خودرویی از پشت به خودروی من برخورد کرد و بعد از اینکه من برای بررسی خودروی خودم پایین آمدم، راننده خودرو مقصر من را زیر کرد و فرار کرد، کارشناس دادگستری در تصادف خودرو به خودرو مقصر ۱۰۰% طرف مقابل که از پشت به خودروی من برخورد کرده بود اعلام کرد و برای تصادف جرحی ( که من را زیر کرد و فرار کرد ) را به صورت ۵۰% به ۵۰% اعلام کرد.
شرکت بیمه یک کوپن از بیمه نامه من و یک کوپن از بیمه نامه طرف مقابل کسر کرد.
سوال : آیا خسارت(دیه) من به صورت کامل پرداخت میشود و یا به صورت( نصف۵۰%)؟

ممنون بابت راهنمایی و وقتی که برای من گذاشتین.

با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به نظریه کارشناسی در خصوص ایراد صدمه بدنی وارده ۵۰ درصد از دیه را بیمه مقصر پرداخت میکند

۵۰درصد به شما تعلق می گیرد

سلام دوست گرامی
شما می توانید کل دیه خود را از شرکت بیمه مطالبه نمایید.
در خصوص خسارات وارده بر شما که مسولیت جبران آن بر عهده بیمه است چون طرف مقابل مسولیت خویش را بیمه کرده و به همین دلیل اصل بر این است که ۵۰ درصد مقصر شناخته شده است، پس به همان میزان بیمه مکلف به جبران خسارت است ولی تحت شرایطی قانگذر پذیرفته است که مصدوم و زیاندیده کل دیه خود را از شرکت بیمه مطالبه نمایید. برای توضیحات بیشتر لطفا تماس بگیرید.

فقط ۵۰ درصد به شما تعلق می گیرد

سلام . در خصوص دیه چون خودتان ۵۰ درصد مقصر بوده اید فقط ۵۰ درصد تعلق می گیرد . باید به نظریه کارشناسی اعتراض می کردید .

با سلام
با توجه به گزارش کارشناس درخصوص ایراد صدمه عیر عمدی ناشی از تصادف ۵۰ درصد طرف مقابل مقصر شناخته شده و۵۰ درصد دیگر شما را مقصر شناخته است لذا دیه صرفا براساس ۵۰ درصد به شما تعلق خواهد گرفت