مفهوم رد دعوی و ارسال پرونده به شعبه بدوی در تجدیدنظرخواهی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۸ #16868421

سلام، وقتتون بخیر و خسته نباشید عزیزان. من قبلا بابت پرونده فسخ و مطالبه خسارت در دادگاه حقوقی طرح دعوی کردم که موفق به رای نشدم و اعتراض به رای زدم، دادگاه تجدیدنظر هم
این متن که در روند کار پرونده رو دیدم بارگذاری کرده : "رد دعاوی شما و ارسال مدارک به شعبه حقوقی صادر کننده رای". با توجه به رای تجدیدنظر که فعلا دریافت نکردم، این متن یعنی چه؟ یعنی پرونده مختومه شده و من دیگه نمی‌تونم ادامه دهم یا اینکه ارسال مدارک طی نامه دادگاه تجدیدنظر و رد دعاوی بنده چه پیام و پیامدی دارد؟ متشکرم.

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یعنی همان دادخواست بدوی تایید شده و اعتراض شما در دادگاه تجدید نظر پدیرفته نشده است .

با سلام
دادنامه شعبه بدوی تایید و دادخواست تجدیدنظر شما رد شده است.

سلام علیکم
دادنامه بدوی شما تایید و دادخواست تجدیدنظر خواهی شما رد شده است

سلام، یعنی دادگاه تجدیدنظر،رای بدوی را تایید و دعوای شما رد شده که اگر رای در قالب قرار صادر شده باشد اعتبار امر مختومه ندارد و شما میتوانید مجدد دادخواست حقوقی بدهید.

سلام دعوای شما رد شده است.

سلام بنظر می رسد دعوی شما رد شده است

با سلام، اگر دادگاه بدوی قرار رد دعوی صادر و تجدیدنظر هم همان را تایید کرده باشد با توجه به اینکه قرار می باشد اعتبار امر مختومه ندارد و می‌توان مجددا مطرح کرد اما اگر حکم بی حقی یا سقوط دعوا باشد و تایید شده باشد قطعی است. سوالتون رو دقیقتر بیان کنید تا جواب صریح تری داده شود.