آیا بعد از انتقال سند، بدلیل عدم انجام تعهدات خریدار میتوان اقدامی کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۴ #16832

با سلام و حترام
چند روزقبل این سوال را کردم جواب ندادید. لطفا راهنمایی کنید.
سه سال پیش ملکی را با شریک خریدیم. البته مبایعه نامه با کد رهگیری بنام من بود و بعدن سند تک برگی ملک هم بنام من صادر شد. مدتی بعد من خواستم سهمم را به دیگری بفروشم. لذا یک صورت جلسه تنطیم کردیم و در آن سهم را به ایشان دادم ومدت زمان تسویه حساب را قید کردیم و همچنین تعیین کردیم در صورت تاخیر با نرخ فلان قدر سود بپردازد. بعد از مدتی شریکم گفت برای دادن پول شما بایستی از یک لیزینگ وام بگیرم. شرط آن هم اینست که سند را بنام شرکت لیزینگ بزنید. من هم با حسن نیت اینکار را انجام دادم و حتی چکی که از لیزینگ گرفته شد به ایشان دادم ( امضای پشت چک) و قرار شفاهی شد ظرف چند روز پول مرا بدهد. الان یکسال گذشته ولی هنوز پرداخت انجام نشده است. البته نمیگه نمیدم بلکه بدلیل خرابی اوضاع بازار ملک نمیتونه بفروشه و بدهی را بدهد.
سوال: باتوجه به مشکل مالی که برایم پیش آمده آیا میشود اقدام حقوقی کرد ؟ و بابت این تاخیر براساس صورتجلسه درخواست خسارت تاخیر کرد؟در صورت عدم توان پرداخت آیا امکان بازگردادندن سند هست؟ ( سند الان بنام لیزینگ است و ایشان به لیزینگ هم بدهی دارد) با تشکر از شما.

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مرتکب اشتباه بزرگی شده اید که ملک را در قبال دریافت وام در رهن لیزینگ گذاشته اید در حال حاضر شما میتوانید ضمن پرداخت وام و تسویه حساب سند خود را از رهن لیزینگ آزاد کنید.