آیا میتواند پول را پس ندهد و یا در صورت پس ندادن پول مجازات کیفری هم در نظر گرفته میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۰۵ #16817596

با سلام
ببخشید من با خانمی ۹ سال ارتباط داشتم که چند سال اول را به خاطر رابطه ی نامشروع کارمون به دادگاه کشیده شد و مجازات کشیدم و بعدش مدت دو سال صیغه کردیم و این یکسال اخیر را صیغه نداشتیم اما من همچنان پول واریز میکردم به حساب اون خانم
مهریه ی صیغه ی اون خانم یک سکه عندالمطالبه بوده و نفقه هم بر عهده ی من بوده و الان یکسال هست که مدت صیغه تمام شده
و این مدت یکسال هم من مبالغ زیادی رو به حساب خود این خانم و یا کارت خانوادش که دست این بوده میریختم
و همچنین چند بار چند تیکه طلا برای ایشون پست کردم ولی متاسفانه فاکتور اون هارو گم کردم
آیا مبالغ اون طلا ها هم میتونم پس بگیرم؟
چون توی اداره ی پست اون طلا هارو به همون مبلغش بیمه کردم. همچنین من در قم و اون خانم در گرگان ساکن هست.
چند سوال از محضر عالی داشتم.
۱) درصد موفقیت برای این کار چقدر هست؟
۲) اثبات برای استرداد بر عهده ی من هست که مدیون نبودم و قرضی نداشتم یا بر عهده ی اون خانم که طلبی از من نداشته؟
۳)ایا میتواند پول را پس ندهد و یا در صورت پس ندادن پول مجازات کیفری هم در نظر گرفته میشود؟
۴)پول هایی هم که به حساب خانوادش ریختم امکان دارد پس بگیرم؟
۵)اگر برای چندین سال پیش هم باشد ایا قابل استرداد هست؟
۶)چون تراکنش حسابم بالا بوده و شاید بعضی هاشو نتونم اثبات کنم ایا دادگاه میتواند به بانک نامه ای بزند که این شماره حساب هایی که برای خانم هست استعلام کنند ببینند با اسم و شماره کارت من چقدر پول بهش اومده؟
۷)ایا بحث رابطه ی نامشروع هم مجدد مطرح میشود؟
۸)طرح دعوی را در کدام شهر باید انجام داد؟
ایا میتوان به نحوی در شهر خود من شکایت صورت بپذیرد!؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا جهت آگاهی به عرض برسانم زن صیغه ای نفقه نداره یعنی نفقه شامل زن صیغه ای نمی‌شود. پول هایی که دادی و واریز کردی در قانون اصل بر مدیونی شما هست مگر از طریق دست نوشته یا شاهد ثابت کنی که وجوح بابت قرض بوده و اگر در دادگاه اقرار بر رابطه نامشروع و غیر شرعی بکنید قطعا مجازات شما حد است

مبالغی را که پس از اتمام مدت صیغه بحساب ایشان واریز نمودید با معرفی ۲شاهد و اثبات اینکه بابت قرض بوده است را میتوانید مطالبه نمایید اما باتوجه به وجود رابطه وتعهد شما به پرداخت نفقه ایشان میتواند مبالغ پرداختی در دوران صیغه را بعنوان نفقه قلمداد نماید و جهت طرح دعوی می بایست در محل اقامت خوانده اقامه دعوی نمایید واین گونه دعاوی حقوقی می باشند وبابت مطالبه وجه در قانون مجازات کیفری تعیین نگردیده است و درصد موفقیت پس از بررسی مدارک ودلایل مشخص میگردد.