چطور میتونم شکایت کنم حداقل اون مبالغ زیادی که به عنوان قرض گرفته رو پس بدهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴۷ #16780781

باسلام،
چند سال پیش با خانمی آشنا شدم که شوهرش فوت شده بود، بعد از مدتی به سبب خیرخواهی و علاقه و وابستگی رابطه جدی تر و نزدیکتر شد، از همون موقع بنده به امیده درست شدن شرایط در طول مدت زمان به فکره ازدواج و زندگی با ایشان بودم.و ایشان هم اینطور به ظاهر نشان میداد. به همین جهت هرچیزی لازم داشت برایش مهیا میکردم، از وسایل خونه و خرج روزمره زندگی و حتی بدهکاری قبلی هم که داشت پرداخت کردم.
درطول این مدت چند مرتبه تقاضای پول زیاد کرد من هم قبول کردم.اون اوایل که میگفت دیه شوهرم بگیرم بهت برمیگردونم، کارهای دیه هم خودم انجام دادم، دیه هم گرفت گذاشت بانک. من هم هیچی نگفتم پیش خودم میگفتم قراره با هم زندگی کنیم اشکال نداره، حالا بعد از چند سال متوجه شدم از اول من سره کار بودم، کلا فیلم بازی میکرده، از سادگی و یکرنگی و علاقه من نهایت سواستفاده رو کرده، و فهمیدم با کس دیگه ای هم در ارتباطه، از اعتماده منم سواستفاده کرده، میخواستم راهنماییم کنید چطور میتونم شکایت کنم حداقل اون مبالغ زیادی که به عنوان قرض گرفته رو پس بده،چون واقعا نمیتونم بگذرم. تو بدترین شرایط زندگیم از این واون قرض میکردم که خواستشو انجام بدم.نه بهش نگفتم...الان سه ساله خودم یه دست لباس نتونستم بخرم.واقعا نمیتونم بگذرم.خیلی سختی کشیدم من به امیده زندگی کردن بودم اون فقط نقش بازی میکرده،ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان مستند به ادله ای که دارید طرح نمایید.

میتوانید با پرینت حسابتان وجوه واریزی را اثبات نموده و با تقدیم دادخواست مطالبه وجه به طرفیت خانم مذکور تقاضای استرداد وجوه را بنمایید .