آیا قاضی فقط حقوق شخص را درصورت نداشتن اموال توقیف میکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۵ #16773311

با سلام
اگر کارمندی چک ۲۵۰ میلیونی دهد و برگشت بزنیم و به دادگاه ببریم آیا قاضی فقط حقوق شخص را درصورت نداشتن اموال توقیف میکند یا امکان گرفتن جلب فرد هم ممکن است با توجه به بالا بودن مبلغ چک؟

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات اعسار ایشان جلب نامبرده با توجه به حقوق وی امکانپذیر نخواهد بود

با سلام
اگر شخص مالی نداشته باشد حقوقش توقیف میشود و در صورت پذیرفته شدن اعسارش ، بصورت اقساط بدهی به شما پرداخت میشود

سلام و درود، در صورت درخواست اعسار و ‌موافقت دادگاه با آن امکان جلب وجود نخواهد داشت، و ماهانه نیز حسب مورد مبلغی از حقوق وی کسر می شود؛ آرزوی بهروزی.

سلام . بستگی به اقدام محکوم علیه دارد اگر دادخواست اعسار تقدیم کند و یا مالی جهت وصول محکوم به معرفی کند امکان جلب وجود ندارد

با سلام
در صورت داشتن اموال و املاک آنها توقیف خواهد شد و در صورت عدم تمکن مالی حساب ها و حقوق شخص مسدود و توقیف خواهد شد و با موافقت اعسار مدیون، بصورت ماهیانه از حقوق مدیون کسر و به شما پرداخت خواهد شد
جلب زمانی خواهد بود که اقساط را به موقع پرداخت ننماید .

وصول چک از دو طریق امکان پذیر مستقیما تقاضای صدور اجراییه دهید یا دادخواست مطالبه

در مرحله اجرا در صورت عدم اثبات اعسار صدور جلب به استناد قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی امکانپذیر