زنگ زده و فحاشی نموده که حکم تخلیه رو میگیرم، چه کار باید بکنیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۸ #16771513

ما یک مهر ماه اسباب کشی کردیم به این خونه جدید که اجاره نشین هستیم
و قرار شد که صاحبخونه همه بدهی قبوض رو پرداخت کنه و اگه پرداخت نکرد ما پرداخت کنیم از اجاره کم کنیم (اینا توافقای شفاهی در حضور صاحب بنگاه معاملاتی بود)
چند بار که به بنگاه دار گفتم که پرداخت نکرده گفت مگه توافق نکردید که پرداخت کنی و از اجاره کم بشه!
۱۵ روز تو خونه بودیم که من رفتم قبوض رو از اداره برق و اب و گاز گرفتم
۹ ماهه هیچ کدوم پرداخت نشده
و هرکدوم بیش از ۱۵۰۰ تومنه
زنگ زدم به صاحبخونه گفتم که این مدلیه و من هزینه شون خیلی از اجاره بیشتره
خودتون پرداخت کنید
اونم گفت یه لطفی کن عکس قبوض برام بفرست که پرداخت کنم و اجاره مهر ماه رو پرداخت کردم اواسط آبان ماه اخطاریه قطع هر سه تا اومد باز بهش زنگ زدم گفت ببخشید گرفتار بودم چشم پرداخت میکنم منم ۳۰ ابان چک کردم دیدم هنوز پرداخت نکرده اجاره رو براش واریز نکردم
الان ۱۳ آذر ماهه هنوز پرداخت نکرده
ظهر خانمش زنگ زده فحاشی که حکم تخلیه تونو میگیرم

من واقعا نمیدونم الان باید چکار کنم؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید 🙏

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرداخت قبوض قبل از اجاره برعهده مالک می باشد و حکم تخلیه در چنین موردی صادر نمیشود ضمنا میتوانید شکایت فحاشی مطرح کنید .

چاره ای ندارید جز قبوض را شما پرداخت کنید ، درصورتی که مالک تقبل نکرد با تقدیم دادخواست از وی مطالبه کنید. بابت توهین هم می توانید از ایشان شکایت کنید

پرداخت قبوض بر عهده مالک است لاکن شما می توانید پرداخت نمایید و از مالک مطالبه نمایید مضاف بر آن علیه خانم ایشان می توانید به عنوان جرم فحاشی شکایت کنید

درود
پرداخت قبوض سابق بر عهده مالک است و باید پرداخت نماید.

با سلام
از بابت قبوض چنانچه پرداخت نمایید امکان مطالبه آنها از موجر وجود خواهد داشت .
امکان طرح شکایت کیفری از بابت توهین های وارده برای شما میسر است .

در صورت پرداخت می توانید از مالک مطالبه نمایید

سلام . می تونید قبض را پرداخت کنید و بعد بر اساس فیش آن را از مالک مطالبه کنید