سوپیشینه کیفری بابت قاچاق و جریمه تعزیرات

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۰۵ #16747927

سلام و عرض ادب، بنده به مبلغ ۹۳۸ میلیون جریمه تعزیرات دارم بابت قاچاق که گردن گرفتم و یک روز زندانی شدم. بعد از یک روز با قید وثیقه آزاد شدم و نصف مبلغ رو واریز کردم و برای مابقی بهم فرصت دادند و گفتند طی این چند ماه بیا پرداخت کن، ما فعلا مختومه می‌کنیم پرونده رو. الان درخواست سوءپیشینه ثبت کردم در ثنا، ابلاغیه اومد اعلام نیاز به مراجعه شخص به واحد سجل کیفری، آیا سوءپیشینه برام زده شده یا خیر؟ و متن ابلاغیه یعنی چه؟

مشاوره حقوقی تعزیرات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ملزم به پرداخت جریمه هستید سو پیشینه شما عادی بوده و موثر کیفری نیست

سلام

به نظر این موضوع مشمول سوء پیشینه نمی‌شود

سلام این موضوع به معنای سوپیشینه نمی باشد

با سلام سوپیشینه محسوب نمی گردد
به واحد سجل کیفری مراجعه نمایید

سؤپیشینه هست اما موثرکیفری نیست مطابق ماده ۲۵ ق. م. ا

سؤپیشنه هست اما مطابق مفهوم مخالف ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی مؤثر کیفری نیست

باسلام؛
برای اطلاع از واقعیت موضوع باید به صورت حضوری با واحد سجلی مراجعه نمایید.