آیا تصدی بیش از یک شغل دولتی مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۵۷ #16642

با سلام
مرجع رسیدگی به تصدی بیش از یک شغل کارکنان دولت ، کدام دستگاه است (دادگاه یا هیات تخلفات کارکنان دولت ) ؟
تصدی بیش از یک شغل دولتی تخلف است یا جرم ؟
مجازات تصدی بیش از یک شغل دولتی کارکنان دولت چیست ؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اصل 141 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هر شخص می تواند تنها یک شغل دولتی را عهده دار شود.تخلف محسوب خواهد شد و متخلف از این قانون به انفصال خدمت موقت از 6 ماه تا یکسال محکوم می گردد و وجوه دریافتی از مشاغلی که در یک زمان تصدی آن را داشته است به جز
حقوق و مزایای شغل اصلی وی مسترد می گردد. در صورت تکرار در مرتبه دوم، علاوه بر استرداد وجوه موضوع این تبصره ب هانفصال دائم از مشاغل محکوم می گردد.

موید باشید