اعتراض به نحوه رسیدگی دادیار پرونده جعل و استفاده از سند مجعول چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۳ #16633498

سلام . من بدلیل اینکه شخصی با استفاده از کارت ملی من اقدام به خریداری ۴ خط موبایل کرده شکایت کردم معلوم شد زن دایی من بوده که هیچگونه ارتباطی با وی نداشته ندارم و لیکن ۱۴ سال قبل دای من صامن وامی برایمن شد که اقساط اخرش و نتونستم پرداخت کنم ازم شکایت کرد و من با اعسار پرداخت کردم الان زن دابی من در جلسه مواجهه حصوری گفته که خودش بهم کارت و داد گفت برو سیم کارت بخر و چوت ما ازش شکایت گردیم حالا قصد تلافی دارد! دادیار شعبه اصن روند رسیدگی را به سمت ماجرای وام ما برد و تقریبا یادش رفت باید موصوع جعل و رسیدگی کنه نه وام . میخوام به دادستان شکآیتی بنویسمم در همن مورد

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دادسرای انتظامی قضات شکایت خود را مطرح نمایید .

میتوانید از طریق دادسرای انتظامی قضات شکایت خود را مطرح نمایید .

سلام
پس از صدور رای یا قرار می توانید اعتراض کنید.