نحوه مطالبه حقوق از قیم یا ولی که بعد از فوت پدر برگزیده شده به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۹ #16585033

پدرم قبل از پدر بزرگم فوت کرده و ماشین و پول های بانکی و پس اندازی پدرم وتمام اسناد و مدارک پدرم رو در سال 82به ولی یا قیوممون یعنی پدر بزرگم طبق قانون داده اند و الان که 16سال از اون زمان میگذره و اکثر بچه های پدرم به سن قانونی رسیدن و18سالشون تمام شده چطو باید حق و حقوقشون رو که در سال فوت پدرم به پدر بزرگم داده اند رو مطالبه کنند والان پدر بزرگم هم فوت کرده میخواستم بدونم که باید بین خودمون این مسئله رو حل کنیم یا از بخش سرپرستی دادگاه که این امر رو انجام داده پیپیر شم چند بارم به سرپرستی رفتم و بهم جوابی ندادند و پدربزرگم وقتی در قید حیات بود خودش حساب کرده بود و حق خودش و مادر بزرگم رو از پول ما خودش تعیین کرده بود ویه پول ناچیز میخواست به مابده و مارو گول بزنه و ازمون امضا بگیره و مبلغی که پدر بزرگم سال 82گرفته بود پول باارزشی بوده ولی الان اون پول رو میخواد عینا بده ومیگه مثلا سال 82 -8میلیون گرفته و الان هم همون 8میلیون رو میخواد بده وحق ارث شون رو هم برداره

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام- شما بعنوان وارث می توانید مراجعه و دادخواست انحصار وراثت بدهید. اگر وراث دیگر مراجعه نکنند و حاضر نشوند جلسه دادرسی تشکیل و رای صادر می شود/.