برای اعلام عدم کارکرد و پرداخت نکردن مالیات سال گذشته شرکت چه کارهایی باید انجام گیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۸۳ #1657

شرکت تازه تاسیس میباشیم برای اعلام عدم کارکرد و پرداخت نکردن مالیات سال گذشته چه کارهایی باید انجام دهیم؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همانطور که در ماده 152 مالیاتها آمده شما میبایست ابتدای امر تشکیل پرونده میدادید و در هر سال اظهارنامه و دفاتر خود را ارسال مینمودید حتی در صورت عدم فعالیت ، جریمه ایکه شما در اینجا میبینید فقط به خاطر عدم تشکیل پرونده است و بعد از تشکیل شما باید برای اظهارنامه به دارایی مراجعه کنید که در آنجا جریمه های مربوط به عدم ارسال اظهارنامه و دفاتر را به شما خواهند گفت و شما باید آنجا ثابت کنید که در این سالها هیچ فعالیتی نداشته اید و قبول این موضوع و میزان جرایم به نظر ممیز شما برمیگردد که کار سختی است . حتی اگر شما قصد انحلال شرکت یا ادامه فعالیت را داشته باشید باز هم برای انجام کارهای مالی آن باید به دارایی مراجعه کنید و همین فرآیند باید طی گردد .

موید باشید