بخاطر فحاشی من میتونه ازم شکایت کنه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۸ #16536032

سلام.
حدودا چند هفته بعد از ازدواج با همسرم خانومی با خانواده‌ی من تماس گرفت و به قصد برهم زدن ازدواجمون از روابط گذشته‌ی خودش به مادرم اطلاع داد،بصورت تلفنی مادرم رو دعوت به صحبت حضوری کرد.بعد از کشمکش هایی هر چند ماه یکبار ارامش من رو بهم میریخت.تا اینکه دوباره شهرویر ماه تماس گرفت با مادرم، و من با عصبانیت که خانواده و مادرم رو تحت فشار میزاره و به دروغ قصد به زدن زندگیمو داره پشت تلفن کنترلم رو از دست دادم و فحاشی کردم. البته ناگفته نماند که هربار حضوری یا تلفنی اون خانوم صدا ها و مکالمات رو پنهانی ضبط میکرد.میخواستم بدونم بخاطر فحاشی من میتونه ازم شکایت کنه؟ و من چون مدرکی ندارم مجرم شناخته میشم؟
متشکرم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایشان می تواند به جرم فحاشی از شکایت کند و مادر شما نیز می تواند به عنوان جرم مزاحمت تلفنی علیه ایشان شکایت کند

با ادله کافی بله
احتمال موفقیت کم است

با سلام
بله در صورت وجود مدرک می تواند این کار را انجام دهد
متقابلا شما به جرم مزاحمت تلفنی می توانید شکایت نمایید .

درود بر شما، بله ایشان در صورت اثبات از طریق ادله و مدارک موجود می‌توانند از شما شکایت کنند، متقابلا مادر شما به دلیل مزاحمت و خود شما نیز به جهت افترا می‌توانید از ایشان شکایت نمایید.

سلام، توهین مفهوم عرفی داره و بستگی داره از چه الفاظی استفاده کرده باشید؛ صرف نظر از این مورد، اگه بتونه با مدارک و مستندات ثابت بکنه و لفظ شما توهین تلقی بشه امکان محکومیت وجود داره و البته شماهم از باب مزاحمت تلفنی میتونید اقدام به شکایت کنید

بله اگر مستندات و ادله کافی داشته باشند میتوانند علیه شما ب جرم توهین و فحاشی شکایت کنند شما نیز متقابلا میتوانید از ایشان مبنی بر مزاحمت شکایت کنید و قاعدتا باید مستنداتی ارائه دهید

سلام
صدای تلفنی قابل استناد نیست