در قانون ایشان تا چه مدت و چند بار قادر به ثبت شکایت کیفری و استحضاری بر علیه بنده بصورت کذب و بدون شاهد هستند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۸ #16527048

وقت بخیر
پدر من در فاصله‌ی چند ماه اقدام به شکایات کیفری کذب بر علیه من کردنند. ایشان سابقه‌ی بیماری روان داشتند و از مصرف داروهای خود خودداری و یکبار اقدام به خودکشی همچنین آزار من در سنین مختلف داشتند .
من ۳۰ سال سن دارم و تا کنون ازدواج نکرده ام آیا با وجود رعایت نشدن حقوق فرزند از طرف والد با این شرح ایشان هنوز ولی قهری من هستند و اجازه‌ی منع حقوق اولیه مانند خروج از کشور و شکایات متعدد دارا هستند؟
من پدر بزرگ و عمو برای واگذاری حقوق خود به آنها بجای پدر ندارم در قانون اساسی دختر تا چه سن از تصمیم برای حقوق خود منع شده است؟ آیا موادی در قانون برای مطالبه‌ی حقوق خود در شرایطی ایچنینی دارد؟

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- مطابق قانون دختر تا زمان ازدواج برای خروج از کشور باید اذن پدر را دریافت کند ولی برای سایر موارد نیازی به اعمال ولایت نبوده و شما میتوانید شخصا هر تصمیمی که به صلاح خود بدانید را به انجام برسانید .
-- اگر پدرتان دارای مشکل روانی بوده یا دارویی مصرف میکند که قادر به تشخیص مصلحت خود یا خانواده نیست باید درخواست اعلام حجر را بنمایید تا موضوع ولایت منتفی گردد .

در هر صورت ایشون ولی قهری شماست ولی بعد از ۱۸ سالگی تصمیمات شما نافذ است