میشود موکل کار های اداریشو انجام بدهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۹ #16515096

سلام
پدرم و عمو عمه هام وکالت دادن به یکی از عمه هام که کارای انحصار وراثت انجام بدن عمم که شهر دیگه ای هستش و به علت قرنطینه نمیتونه به شهرمون بیاد پدرم خودش میتونه ادامه کارای انحصار وراثت که به عهده عمم بوده رو انجام بده؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای گرفتن گواهی انحصار وراثت نیاز به حضور همه ورثه نیست و درخواست صدور گواهی حصر وراثت توسط یکی از وراث نیز امکان پذیر است

در مراجع قضایی فقط وکالت نامه وکیل دادگستری مورد قبول است.

اصولا یک نفر از وراث هم میتواند بدون داشتن وکالت از سایر ورثه دادخواست انحصار وراثت را در شورای حل اختلاف به جریان برساند.
برای دادخواست تقسیم ترکه هم همینطور،
ضمنا عمه ی محترم هم خودشان میتونند از جانب خودشون اینکار را بکنند و با وکالت رسمی میتونند به وکیل دادگستری وکالت دهند و از همان شهر هم میتوانند از طریق دفتر خدمات قضائی دادخواست را ثبت و ارجاع کنند.