چگونه احقاق حق کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۹۱ #165

باسلام بنده اقدام به خرید ۲قطعه زمین کنارهم ازشخصی نمودم بعدامشخص میشه ایشان ۳دانگ از قطعه دوم مالکه لذاشکایت کردم فروش مال غیر.درشورای حل اختلاف توافق کردیم قطعه دوم که مشکل داره پس بدم وقطعه ۱راکه ۶دانگ هست مورد خریدقراربدم.مضافااینکه درمقابل استردادشکایت ایشان طی صورتجلسه تنظیم شده درشورا ۲۵۰ متر به بنده انتقال بده این بدلیل قناص بودن زمین ومثلثی بودن زمین بوده .ایشان درحضوررییس شورا امضا کرده ولی متاسفانه شورا بااین توفق گزارش اصلاحی صادرنکرده وپرونده رابایگانی کرده.بعداایشان ۲۰۰مترواگذاشته ومدعی هست که پلاکی ۱راکه فروخته همین اندازه است.بنده دادخواست الزام ابه انجام تعهدوواگذاری ۲۵۰ مترموضوع صورتجلسه شورابه همان شورادادم وشوراموضوع راجهت انجام کارشناسی حدودوثغور پلاک زمین ۱به کارشناسی ارجاع دادوکارشناس اعلام کردچون مجاورین دارای حدوداربعه درسندنیستندحدود مشخص نیست ولی انچه تقریبا مشخص است ۲۰۰پلاک بیشتر نیست حالابنده گرخواهم احقاق حق به استناد صورتلسه بنمایم و۲۵۰ مترزمین بگیرم چهکاربایدبکنم مضافا اینکه باتوجه به اینکه زمین مجاور ۳دانگ ازایشان است میتواند ۲۵۰ متربه من بدهدولازم به ذکراست زمین به دلیل مثلثی بودن به این شکل موجودبدرد استفاده نمیخوردزیرا برندارد وعمقش زیاد است.باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود
دادخواست الزام به ایفای تعهد در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

سلام دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح کنید

ممکن است درصلاحیتدشورانباشدطبق قراردادالزام به ایفای تعهدکنید

باسلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح نمائید

دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.

دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی ارائه بدهید.

با درود الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید