دیه عناوین بیان شده بر اثر ضرب و جرح چه میزان است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۵۴ #16481571

سلام خسته نباشید من با همسرم دعوام شده ومن و زده میخواستم پزشک قانونی این رو گفته: کبودی مخاط بافت نرم لب فوقانی ۲.منطقه خراشیدگی سمت راست صورت حادثه ۳.دو فرقه خراشیدگی در نیمه تحتانی سمت راست صورت در محاذات فک تحتانی دو فقره حرصه ۴.خراشیدگی حرصه ۴.خراشیدگی درحال التیام التیام بالای لب فوقانی در زیر سوراخ سمت راست بینی حار حارصه ۵. کبودی در حال جذب لاله گوش ۶.کبودی قسمت فوقانی قدام لاله گوش راست ۷.کبودی پشت گوش راست ۸.کبودی درحال جذب پشت گوش چپ ۹.سیاه شدگی درحال جذب کنار خارجی فوقانی بازوی چپ ۱۰.دو فقره کبودی درحال جذب قسمت میانی بازوی چپ ۱۱.کبودی درحال جذب قسمت تحتانی خلف گردن که تا کتف چپ امتداد یافته است ۱۲. کبودی مختصر در حال جذب قسمت میانی خط وسط کمر ۱۳.سه فقره کبودی درحال جذب در قسمت میانی بازوی راست۱۴. کبودی همراه خراشیدگی حارصه ثلث فوقانی داخل ران راست ۱۵. دو عدد کبودی ثلث میانی داخل ران راست ۱۶. کبودی ثلث میانی قدام ران چپ ۱۷.دو کبودی نواری ثلث میانی خارج ران چپ ۱۸. کبودی ثلث فوقانی داخل ساق راست ۱۹.کبودی درحال جذب ثلث فوقانی خارجی بازوی راست و ثلث میانی قدام ران چپ مشهود در اثر ضربه با جسم سخت است اگه میشه مقدار کل دیه روممنون میشم بگید.

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دیه باتوجه به نظریه پزکشی قانونی توسطط دادگاه به شما اعلام خواهد شد.

محاسبه دیه درمرحله اجرای حکم بااجرای احکام کیفری است

ازا روی این اطلاعات نمیشود دقیقا میزان دیه را محایبه نمود زیرا که پزشکی قانونی بایستی ارش بعضی از موارد را تعیین نماید.
لطفا میزان ارش نوشته شده در برگه معاینه پزشکی قانونی را بنویسید.