من میتوانم از اعتراض او بدلیل اینکه مهلت قانونی او تمام شده معترض شوم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۱ #16479158

سلام رای دادگاه صادر شده و الان ۲۰ روز گذشته قطعی شده بعد از اینکه به اجرای احکام فرستاده شد متهم در اونجا میتواند اعتراض کند

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه قطعی شده است قابلیت اعتراض و تجدید نظر نخواهد بود

سلام خیر پس از قطعیت رای امکان اعتراض وجود ندارد مگر انکه رای غیابی بوده باشد و متهم در اجرا از ان مطلع شود

در صورتی که رای حضوری بوده و در مهلت تجدیدنظر خواهی اعتراضی صورت نگیرد ،رای قطعی و قابل اجراست.

با سلام
در صورتیکه ۲۲ روز از ابلاغ رای قابل اعتراض گذشته شده باشد و کسی که رای بنفعش صادر نشده اعتراض نکرده و قطعی شده. رای صادره قابلیت اجرایی دارد و دیگه نمی شودداعتراض کرد مگر تحت شرایطی وبموجب قانون موفق باشید.

خیر مگر اینکه این رای بصورت غیابی صادر شده و برای فرجام خواهی بخواهد کاری بکند

با سلام
در صورت گذشت مهلت و عدم اعتراض رای قطعی و غیرقابل تجدیدنظر میباشد مگر از موارد فرجام باشد.