آیا پرونده سرقت و حمل مواد مخدر که مربوط به ۷ سال پیش است هنوز باز است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۳ #16424620

۷ سال پیش ماشینی را از دوستم قرض گرفتم که ساعاتی بعد به دلیل سرقتی بودن ماشین دستگیر شدم و توی ماشین هم مواد مخدر پیدا شد که متعلق به من نبود. فیش حقوقی بعنوان وثیقه گذاشتم و آزاد شدم تا زمان تشکیل دادگاه و اعلام زمان دادگاه. اما از آن به بعد هیچ ابلاغیه ای به نام و آدرس من ارسال نشد. آیا با گذشت ۷ سال هنوز پرونده باز است و بعنوان سوسابقه من درنظر گرفته شده است؟

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مدت زمانی که گذشته مشمول مرور زمان شده و سو سابقه هم بعد صدور حکم قطعی ثبت می شود و هیچگونه سو سابقه ای هم برای شما در این پرونده نمی باشد.

با توجه به گذشت زمان هفت سال ، موضوع مشمول مرور زمان شده است

با سلام .با توجه به اینکه در جرایم مربوط به مواد مخدر میزان مجازات بر اساس وزن مواد کشف شده در نظر گرفته میشود و‌در خصوص سوال شما میزان مواد مشخص نیست که متاسفانه در این خصوص نمیتوان به صورت قطعی نظر داد ‌.اما شما با اثبات عدم اطلاع از سرقتی بودن خودرو و عدم اطلاع از وجود‌مواد مخدر در ماشین فوق الذکر میتوانید منع یا براعت بگیرید .ولی کاریست ن چندان اسان

خیر باتوجه به گذشت این مدت زمان مشمول مرور زمان شده و سابقه نیز موجود نخواهد بود

سوء سابقه بعد از صدور حکم قطعیست و پرونده هم همچنان باز است.

درود
با گذشت این مدت به نظر می رسد مشمول مرور زمان تعقیب و رسیدگی شده است.