آیا انتقال ملک بصورت عمری در قالب قولنامه امکان دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۶ #16404743

باسلام
بنده ملکی دارم که دارای سند رسمی میباشد که میخواهم آن را بصورت عمره در قالب قولنامه به همسرم انتقال دهم
آیا انجام این مورد بصورت قولنامه یا به هر شکلی که جایگزین سند رسمی باشد امکان پذیر است؟
و اینکه نحوه تنظیم آن به چه صورت است که در آینده همسرم دچار مشکلات قانونی نشود؟

مشاوره حقوقی صلح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صلح عمری به صورت عادی است ولی در دفترخانه رسمی میشود که چنانچه برگه گم شود بتوانید پیگیری کنید.
به هر حال رسمی بهتر است

درود بر شما، توصیه می‌شود جهت عدم ورود ایراد در آینده، صلح‌نامه را از طریق دفاتر اسناد رسمی تنظیم و ثبت نمایید.

با درود
در قالب عقود معین یا غیر معین و درقالب ماده ۱۰ق.مدنی،می‌توانید به دیگری منتقل کنید بهتر است یک وکیل دادگستری آن را بنگارد.
خود تخصص دارید که چه بهتر

اصولا اعتبار اسناد رسمی و توان اثباتی انها بسیار بیشتر از سند عادی است ....

درود
بهتر است صلح نامه رسمی در دفاتر اسناد رسمی تنظیم کنید.

با سلام تنظیم قراداد صلح عمری به صورت عادی معتبر است و بهتر است به امضای دو شاهد هم برسد لکن تنظیم ان در دفتر اسناد رسمی بهتر است

سلام و درود
به منظور عدم وجود مشکلات قانونی در آینده بهتر است بصورت سند رسمی این اقدام را نمایید
موفق و موید باشید