چجوری میتونم کار کنم و شوهرم نتونه جلوی کار کردنم رو بگیره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۴ #16403296

سلام
منو همسرم ۷ ماهه از هم جدا زندگی میکنیم ولی طلاق نگرفتیم و من حتی یارانمو ازش جدا کردم تازگیا اما مشکل من اینه که هر جا میرم مشغول کار میشم (منشی مطب یا سالن ورزشی) میاد اونجا به رییسم میگه من دوست ندارم زنم کار کنه و رییس هم بخاطر اینکه براش دردسر نشه منو بیرون میکنه و من همش از کار بی کار میشم و نفقه هم بهم نمیرسه و از لحاظ مالی شرایطم سخته میشه من چجوری میتونم کار کنم و شوهرم نتونه جلوی کار کردنمو بگیره؟ باید شکایت کنم؟ والا شغلمم منافی عفت خانواده نیست فقط داره اذیت میکنه
ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما به عنوان جرم مزاحمت علیه همسر خود شکایت کنید

درود بر شما، با توجه به عدم قدرت منع زوج در خصوص شغل‌هایی که مخالف عفت خانواده نیستند و نیز جدا زندگی کردن شما، می‌توانید علیه همسر خود به جرم مزاحمت دادخواستی تنظیم نمایید.

شوهر می‌تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند، شوهر شما باید از طریق اجرای حکم دادگاه مانع شما گردد. لذا اکنون عمل ایشان قانونی نبوده و شما حق شکایت از ایشان دارید

خانم محترم قهر شما دلیل نمیشه بدون اجازه شوهرت هرجای کار کنی
شوهرت میتونه مانع اشتغال شما بشه
درصورتیکه قصد کار داری باید به دادکاه داخواست و اجازه بگیری
که مطمئنا شوهرت را هم احضار خواهند کرد حرف هاشو بزنه

درود
می توانید به جرم مزاحمت شکایت کنید.

اصولا شوهرمی تواندازاشتغال همسرمانع شود.مگردرضمن عقدخلاف آن شرط شده باشد.درثانی اگرکار زوجه باحیثیت اجتماعی ومصالح خانواده درتعارض باشدمی تواند مانع شود.بهتراست نفقه خود را مطالبه کنید

شما میتوانید شکایت مزاحمت بکنید