اقدام‌ به جمع آوری هزینه برای نقاشی راهروها و سرامیک کردن راه پله کردم ولی عده کمی حاضر به پرداخت نیستند، چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۷۶ #16390780

سلام من به عنوان مدیر ساختمان و با امضای اکثریت، اقدام‌ به جمع آوری هزینه برای نقاشی راهروها و سرامیک کردن راه پله کردم ولی عده کمی حاضر به پرداخت نیستند، چکار باید بکنم، برای یکی از مالکین اظهارنامه صادر کردم و با اینکه ده روز فرصت داده بودم با گذشت دو هفته حاضر به همکاری نشد و با توجه به اینکه خودش زندگی نمیکند و آب و برق هر واحد اختصاصی است من میتوانم نسبت به قطع آب و برق مستاجرش اقدام کنم بلکه مالک به ساختمان بیاید و مجبور به مذاکره و همکاری شود؟ اگر نه منظور از خدمات مشترک چیست؟ برق راهرو و راه پله قطع شود؟ آب مشاع؟پمپ مشترک دو طبقه؟ این خدمات مشترک هستند ولی بقیه چه گناهی کرده اند؟؟ خواهش میکنم شفاف توضیح دهید ممنون

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید مطابق ماده۱۰مکرر قانون تملک اپارتمان ها علیه متخلفین درخواست صدور اجراییه نمایید

پیشنهاد میکنم با توجه به موافقت اکثریت مالکین، نسبت به اصلاح امور اقدام نمایید و نسبت به سهم مخالفین با استناد به ماده ۱۰ مکرر قانون تملک آپارتمانها برای مالک مخالف درخواست صدور اجراییه کنید و توقیف اموال ...حتی توقیف سند ملک ایشان ممکن میباشد