همسرم ماشینش را به نام برادرش زده و تقاضای اعسار داده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۶ #16377762

با سلام
همسرم با توجه به اینکه متوجه شده من دادخواست مطالبه مهریه دادم، ماشینش را بنام برادرش کرده ولی میخواهد در دادگاه تقاضای اعسار و تقسیط نمایید، آیا می تواند، مهریه ۲۵۰ سکه است.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر معامله صوری با بوده می توانید ابطال آن را بخواهید

باسلام اگر انتقال ماشین بعد از از این اقدام شما در دادگاه بوده است قاضی این موضوع را حتما لحاظ خواهد نمود

با سلام
در صورتیکه فاصله بین انتقال وبا دادخواست اعسار متعارف باشد این موضوع را به مرجع رسیدگی کننده اعلام نمایید تا در رسیدگی به ادعای اعسار ایشان موثر باشد

از دادگاه درخواست استعلام کنید. هر گونه نقل و انتقال مشخص و در پرونده اعسار موثر است.

در وقت رسیدگی انتقال دارایی بعد از طرح دادخواست را به دادگاه اعلام نمایید در تعیین میزان اقساط موثر خواهد بود.

دروقت رسیدگی به جلسه اعسار دفاعیات خویش را دراین خصوص عنوان کنید