در موارد مشابه قاضی حبس میده یا جریمه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۱ #16277318

سلام. اطلاع دارم که پایور فراری ناجا بعد از ۶ ماه اگر خودش رو معرفی کنه ، اخراج و به ۲ الی ۶ ماه حبس محکوم میشه و ممکنه قاضی مجازاتشو تبدیل به جریمه کنه. ولی سوالم اینه که معمولا قاضی چه تصمیمی میگیره؟ با توجه به اینکه بنده در طول یکسال سه بار استعفا دادم و منتظر موندم و جوابم رو ندادن. با همه جا نامه نگاری کردم صدام هم به جایی هم نرسید. توی این یکسال هم توی ماموریت کرونا گرفتم ریم آسیب دید هم ماموریت بی دلیل رفتم که به گفته حفا غرض ورزانه محسوب میشد. از همه موارد فوق نامه ثبت شده سیستمی دارم. در حال حاضر هم پرونده پزشکی ندارم ولی با تجویز پزشک بیمارستان ناجا قرص اعصاب مصرف میکنم که نسخه‌هاشون داخل دفترچه هست. مشکلات خانوادگی متعددی هم داشتم که مدارکش موجوده. سابقه کیفری یا خلاف هم ندارم. دیگه نتونستم ادامه بدم و غیبت کردم.
ممنون از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین مجازات بستگی به نظر قاضی دادگاه خواهد داشت

درود
تبدیل مجازات جز اختیارات قاضی است پذیرش یا عدم پذیرش بستگی به نظر وی دارد مگر در مواردی که تبدیل اجباری است

درصورت اثبات موارد موردالشعاره امکانش هست قاضی جرم شما را تبدیل به جزایی نقدی نماید