شرایط و نحوه ی استفاده از ماده ۳۲ قانون کاررا بفرمایید

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۲ #16250103

به مدت ۶ سال در شرکتی مشغول به کار می باشم. به دلیل ابتلا به عارضه ی دیسک کمر که به تائید مرکز طب کارمد نظر شرکت هم رسیده است از شرکت درخواست کاری سبک تر کردم. با اعلام نبود شغلی سبک تر ، قرارداد ۳ ماهه ی بنده را پس از اتمام آن به ۱ ماهه تقلیل و سپس شفاهی اعلام کردند در پایان یک ماه قطع همکاری و مدت یک ماه باقیمانده را با دریافت حقوق به جستجوی شغل بپردازم.
آیا شرکت مجاز به کسر مدت قرارداد به دلیل درخواست ارجاع کار سبک تر از طرف بنده ، بوده است؟
آیا می توانم از ماده ی ۳۲ قانون کار استفاده کنم و در این صورت با توجه به اینکه هنوز از مدت قرارداد چند روزی باقیمانده ، به کدام مرجع و با چه مدارکی مراجعه کنم؟ درخواست ارجاع کار سبک تر را تامین اجتماعی بررسی می کند یا اداره ی کار ؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
-شرکت مجاز به کسر مدت قراردادبه علت درخواست کار سبک تر بوده است؟
خیر. وظیفه کارفرما ارجاع کار سبک تر است. صرف این امر موجبات قطع رابطه کاری را فراهم نمی کند. مگر اینکه کارفرما کار سبک تر نداشته باشد. در این صورت می تواند موجب اخراج موجه شما و قطع رابطه همکاری شود.تشخیص موجه بودن اخراج بر عهده و در صلاحیت هیات های تشخیص اداره کار می باشد.
به اداره کار مراجعه و با اثبات رابطه کاری خویش درخواست بازگشت به کار بدهید. هیات های تشخیص اداره کار به این امر رسیدگی و در صورتی که اخراج شما را غیر موجه تشخیص بدهند حکم به بازگشت به کار میدهند. در صورت پایان رابطه کاری شما مستحق دریافت دو ماه آخرین حقوق به ازای هر سال سابقه کاری خواهید بود.
کارفرما و مسیولین مربوطه مکلفند کار او را بر اساس نظریه شورای پزشکی مذکور بدون کاهش حق السعی در قسمت مناسب تعیین نمایند .

مخاطب گرامی سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده است.