همسرم مرا مورد آزار و اذیت قرار میدهد، میخواهم طلاق بگیرم، چطور اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۸۲۳ #16249610

سلام
وقت بخیر
۴ساله که ازدواج کردم در این مدت همسرم به شدت با من بد رفتاری کرده و هر بار سر مسئله کوچکی من رو مورد آزار و اذیت قرار داده تا حدی که جلوی مادرش هم من رو کتک زده، هر بار ایشون رو بخشیدم بدتر شده و با این اوصاف دیگه نمیتونم با ایشون زندگی کنم چون بسیار عصبی هست و اصلا موقع عصبانیت نمیدونه چی کار میکنه.
لطفا برای دادخواست طلاق راهنمایی بفرمایید
متشکرم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید با مراجعه به پزشکی قانونی ضرب و شتم از سوی زوج را اثبات نماید به هر حال باید دلایل محکمه پسندی را جهت طلاق ارایه نمایید

باسلام خدمت شما باید شواهد کافی ارائه کنید به دادگاه وثابت نمایید مورد کتک کاری قرار گرفته اید

ظاهرا شما بابت کتک خوردن تاحالا شکایتی مطرح نکردبد .به هرحال بدرفتاری شوهر ثابت شود با مدارک طلاق شما محقق می گردد

زن می‌‌تواند در اموال خود هر تصرفی که خواست، انجام دهد و در مسایل مالی خود استقلال تام دارد‌. درصورتی که زوجه جهزیه خریداری کرده و با خود به خانه همسر برده باشد، اجازه دارد تا در نبود شوهرش جهزیه را مطالبه کند

می دانیم که بر طبق قانون مدنی و مقررات فقهی، طلاق در اختیار مرد است و زن تنها با داشتن دلیل موجه و اثبات آن می تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند مگر این که طلاق توافقی باشد یا زن وکالت در طلاق (حق طلاق) داشته باشد که از بحث ما خارج است.