آیا می توان اعتراض به حکم قطعی سازمان تعزیرات تجدید نظر استان نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #16215796

بنده در شعبه بدوی حکم استرداد کالای ظبط شده و توقیفی را گرفتم که متاسفانه به دلایل واهی از طرف شرکت نفت از دادن محصول خود سرپیچی کرده که بنده با دریافت دستور شعبه بدوی به شرکت مراجعه نموده که بیان داشتند اگه از دریافت محصولات خود صرف نظر نکنید اعتراض خواهیم کرد که همین امر باعث شد اعتراض بعد از ۳ ماه بعد از گذشت صدور حکم بدوی به تجدید نظر اعتراض کرده و به بهانه های واهی و درست کردن مدارک جعلی و غیر قانونی بعد از گذشت ۱ سال و نیم بنده به مبلغ نزدیک به یک میلیارد و نیم ریال جریمه نقدی و ظبط کالا به نفع دولت محکوم و حکم نیز قطعی صادر گردیده است و لازم اجرا نیز صادر شده است.

مشاوره حقوقی تعزیرات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
مدارکتان بایستی بررسی شود .
میتوانید از طریق دیوان اقدام نمایید .

با سلام
احکام قطعی صادره از شعبه تجدیدنظر تعزیرات قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری میباشد لیکن در صورت ارائه اسناد جعلی میتوانید در محاکم کیفری با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت نمائید