چطور باید از خودم در دادگاه تجدید نظر دفاع کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۸ #16210619

سلام
طلاق جاری شده حدود ۴ سال پیش و هم بنده و هم ایشون دوباره ازدواج کردیم ولی پرونده ترک انفاق هنوز در جریان و فردا وقت رسیدگی دادگاه تجدید نظر هستش میخواستم بدونم چطور باید از خودم در دادگاه تجدید نظر دفاع کنم

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرفا میتوانید با استناد به ادله ای که جهت پرداخت نفقه دارید ،خواستار مختومه شدن پرونده شوید.

سلام
به رسیدها و مدارکی که حاکی از پرداخت نفقه می باشد استناد کنید

تدارک دفاع در پرونده ای که رای بدوی صادر شده منوط به خواندن آن پرونده و تمام محتویات آن است به صرف یک جمله نمی توان به این مهم دست یافت.

شما می تونید به این امر استناد کنید که با اتمام زوجیت بحث ترک انفاق فاقد اثر می باشد