موجر مدعی است که صدمات وارده به مورد اجاره توسط من صورت گرفته، چگونه ثابت کنم که این مشکلات از قبل وجود داشته؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #16194841

من سال ۹۴ یک منزل رو اجاره کردم، که ۱۰ سال از عمرش می گذشت، ۵ سال هم من در این منزل زندگی کردم، بعضی مشکلات از همون ابتدا وجود داشت مثلا درب دستشویی باد کرده بود یا کابینتها متناسب با ۱۰ سال عمرشون زخمی و کار کرده بودن، از همون هفته اول هم کولر با مشکلاتی روبرو بود که ما تعمیرش نکردیم، حالا بعد از این مدت از اون منزل رفتیم، حدود ۲۰ روز هست که صاحبخونه ۱۰ میلیون تومان از پول ودیعه رو ضبط کرده، حالا بعد از این مدت می گه دارم همه اون مشکلات رو برطرف میکنم با این تفاوت که داره با پول من همه چی رو نوسازی میکنه، مثلا درب دستشویی که من تحویل گرفتم و ده ساله بود حالا باید عوض بشه و نو بشه، کابینتا که ده سال از عمرشون میگذشت باید نوسازی بشه، موتور کولر عوض بشه و ... با این حساب ایشون منو ۶ میلیون تومن جریمه کرده و من هم هیچ مدرکی ندارم که ثابت کنم خیلی از این مسایل از قبل بوده.
حالا باید چه کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
در اجاره معمولا برخی موارد با استفاده از بین می رودند مثل شیرآلات و درب و پنجره و هر چیزی یک عمر مفید دارد مثلا خوب یک در مگر چند سال باید کار کند، حال این تعمیر و نگهداری این امور با خود موجر است اصلا به شما ارتباطی ندارد، در غیر اینصورت ایشان اجاره چه چیزی را از شما میگیرد ایشان خانه را با در اجاره داده که شما استفاده کنید واین در به مرور مستهلک می شود قرار نیست که هزینه نوسازی منزل ایشان را شما پرداخت کنید.

با سلام و احترام
باید شهودی جهت اثبات ادعای خود حاضر نمایید